Cine suntem noi?

Înființată în anul 1999, Andromi este o companie cu tradiție, producătoare de mezeluri și preparate din carne.

Andromi a început în județul Bihor, ca o afacere de familie. Ca în multe din poveștile de succes, traiectoria spre nivelul la care se prezintă compania în prezent a fost permanent dirijată și susținută de viziune inspirată și perseverență.

Inițial, Andromi a pornit ca o fermă zootehnică. Începând cu anul 2001 s-a deschia prima măcelărie din nevoia de a valorifica producția fermei de animale existente. În anul 2002 Andromi își deschide la Oradea porțile primei fabrici de preparate din carne cu o producție de aproximativ 200 kg pe zi și cu câteva principii bine stabilite: de a nu face niciodată compromisuri și de a nu sacrifica niciodată calitatea în favoarea profitului.

În anul 2003 au fost achiziționate primele mașini pentru distribuție, iar în 2007 printr-o investiție având la bază fonduri FADR de 12 mil euro, se demarează construirea unei noi fabrici de mezeluri la standarde europene în Nojorid. Din 2009 producția se desfășoară în această nouă locație, fiind în permanentă creștere și perfecționare prin demararea noilor proiecte de extindere și modernizare, construirea secției de produse crud – uscate și cea de experimente, tranșarea modernă, platforma logistică și antrepozitul frigorific.

Prin eforturi susținute, Andromi a crescut încet dar sigur ajungând în prezent să își distribuie produsele extern și intern, atât prin intermediul magazinelor proprii și ale partenerilor, cat și prin rețelele cash & carry recunoscute.