Șuncă de casă
175,00 lei
Tip produs: Crud uscat
Calitate: Calitatea I
Obtinut din carne de:
Ingrediente:
pulpa porc fara os(130 g se folosesc pentru a obtine 100g produs), (Tara de provenienta: Romania), sare
Preparat din carne afumată.Condiții de depozitare:
Temperatura 6-8°C, Umiditate 65-70%
Proces de preparare
Șunca de casă Andromi este unul dintre produsele noastre vedetă, cu care ne mândrim. Din jamboanele de porc atent selecționate, se aleg bucățile cele mai gustoase, se dezosează apoi se condimentează, se masează și se lasă la maturat 6 săptămâni, iar în final șunca este afumată natural cu rumeguș din lemn de fag și cireș, ceea ce îi conferă culoarea roșiatică. Întregul proces durează aproximativ 3 luni până când șunca capată un gust deosebit
Valoare nutritionala pentru 100g de produs
Valoare energetica: 163 kcal/683 kJ
Proteine: 28 g
Glucide: 0 g, din care zaharuri 0g
Lipide: 6.5 g, din care acizi grasi saturati 5.2 g
Sare: 4.5
Procesul de preparare
Prin muncă susținută, dăruire și grijă pentru consumatori, datorită fermelelor proprii, a liniilor de abatorizare si de procesare construite la cele mai înalte standarde de calitate, azi Andromi este un brand extrem de căutat pe piața produselor alimentare din România și din străinătate. Ne străduim zi de zi să oferim consumatorilor carne proaspătă și produse de calitate care satisfac și cele mai pretențioase gusturi
Preparatele din carne din producție proprie sunt integral produse naturale şi acoperă o paletă largă de gusturi: cârnăciori, cremvurşti, cabanos, specialităţi din muşchi, pastramă de porc sau de vită, produse crud-uscate, preparate tradiţionale româneşti, pateuri de ficat, piept de porc, kaizer, bacon, tobă, ciolan, salamuri, parizere, șuncă, etc.
Șunca de casă Andromi este unul dintre produsele noastre vedetă, cu care ne mândrim. Din jamboanele de porc atent selecționate, se aleg bucățile cele mai gustoase, se dezosează apoi se condimentează, se masează și se lasă la maturat 6 săptămâni, iar în final șunca este afumată natural cu rumeguș din lemn de fag și cireș, ceea ce îi conferă culoarea roșiatică. Întregul proces durează aproximativ 3 luni până când șunca capată un gust deosebit
Preparăm cu grijă și atenție, respectăm rigorile rețetelor tradiționale pentru ca tu să ai cele mai gustoase
Preparatele din carne din producție proprie sunt integral produse naturale şi acoperă o paletă largă de gusturi: cârnăciori, cremvurşti, cabanos, specialităţi din muşchi, pastramă de porc sau de vită, produse crud-uscate, preparate tradiţionale româneşti, pateuri de ficat, piept de porc, kaizer, bacon, tobă, ciolan, salamuri, parizere, șuncă, etc.
Șunca de casă Andromi este unul dintre produsele noastre vedetă, cu care ne mândrim. Din jamboanele de porc atent selecționate, se aleg bucățile cele mai gustoase, se dezosează apoi se condimentează, se masează și se lasă la maturat 6 săptămâni, iar în final șunca este afumată natural cu rumeguș din lemn de fag și cireș, ceea ce îi conferă culoarea roșiatică. Întregul proces durează aproximativ 3 luni până când șunca capată un gust deosebit
Preparăm cu grijă și atenție, respectăm rigorile rețetelor tradiționale pentru ca tu să ai cele mai gustoase